300 days right of return
DAY-TO-DAY DELIVERY
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Blog Search

Se DR video i MP4, i stedet for flash.

Se DR video i MP4, i stedet for flash.

Du har måske opdaget at DR video bruger Flash, hvis ikke så får du her forklaringen på hvorfor din macbook's batterilevetid halveres og din mac larmer som en Windows PC når du spiller video fra DR på din Mac.

Men der er faktisk en løsning, fordi DR ligger faktisk alle deres videoer ud i både den flash afspiller de bruger til PC'er, og direkte som MP4, så safari selv kan afspille videoen, bruge mindre processor, mindre batteri også kan du fx sende videoen direkte til dit Apple TV eller Chromecast eller bare downloade videoen direkte. DR bruger disse videoer til iPad's og iPhone's, fordi iPhone's og iPad's ikke understøtter flash, af gode grunde.

DR video med flash video afspiller

DR video med mp4 video afspiller

Du kan sende DR videoerne direkte til dit Apple TV

Safari har indbygget en funktion til at få DR til at give dig den rigtige version af DR.dk, du skal igennem et par ting for at få rettigheder til at gøre det, du skal ind i indstillinger for safari. ind i fanen: "avanceret" og her kan du nederst slå "Vis menuen Udvikler på menulinjen" til.

Når "menuen Udvikler" er slået til får du en ny menu i top menulinjen når du er i safari. Du skal besøge dr.dk og her efter gå ind i: "Udvikler" i menuen vælge "brugeragent" og sætte din brugeragent til at være en iPad, det betyder at du fortæller DR.dk at din PC er en iPad også giver den dig iPad versionen af Dr.dk.

Nu får din MP4 udgaven af alle DR's videoer, du kan frit sende dem til Apple TV, Chromecast eller downloade dem som du vil.

Vil du følge med i flere artikler som denne?